lör 04 juni

|

The Park Södra, Rainbow room

Experience Love and Understanding amid life's challenges and uncertainty

Vi har det stora nöjet att presentera denna enastående upplevelse, den 4 - 5 juni 2022 i Stockholm. Tider: Lördag 4 juni 10:00-17:00 Registrering kaffe & snacks från 09:30 Söndag 5 juni 10:00-17:00 Mingel, kaffe & snacks från 09:30 The Park Södra,Rainbow room Magnus Ladulåsgatan 1, 118 65 Stockholm

Experience Love and Understanding amid life's challenges and uncertainty

Time & Location

04 juni 09:30 CEST – 05 juni 17:00 CEST

The Park Södra, Rainbow room, Magnus Ladulåsgatan 1, 118 65 Stockholm, Sweden

About the event

BILL'S INTRODUKTION TILL HELGEN

I början av 1983 hade jag turen att träffa dr George Pransky och strax därefter Sydney Banks. Vid den tidpunkten var jag 40 år gammal och hade varit läkare i nästan 14 år, med 10 års erfarenhet inom psykiatrin. Trots detta hade jag i över 20 år kämpat med återkommande episoder av att vara utslagen av depressioner. Det var då som jag fick en förståelse för de universella principerna för sinnesstämning, medvetande och tanke som pekade på sambandet mellan vår andliga natur och vår psykologiska och fysiska natur.

Även om jag inte intellektuellt förstod vad detta innebar eller betydde, skulle jag nästan omedelbart komma att erfara, ett nytt hopp om att jag kunde uppleva ett glädjefyllt och kärleksfullt liv, oavsett vilka svårigheter jag hade mött, mötte eller skulle möta i framtiden.

Under de senaste 39 åren har jag studerat och delat med mig av dessa universella principer. Det har varit min erfarenhet att om man gör det, så väcker det naturligt och utan ansträngning en stegvis ökande nivå av frid, glädje och klarhet medan man navigerar genom livets utmaningar och osäkerhet.

Under våra två dagar tillsammans ser jag fram emot ett lättsamt samarbete. Min fru och affärspartner Linda kommer att gästa på söndagsmorgonen för att prata om The Intuitive Way of Love (Kärlekens intuitiva väg). Som min lärare, Syd Banks sa: "Kärlek gör det omöjliga... möjligt."

DR. WILLIAM (BILL) F. PETTIT, JR, M.D.

Sedan 1983 har dr Pettit levt, studerat och delat med sig av de Tre Principerna och har presenterat vid många nationella och internationella program och konferenser samt rådgivit klienter, privatpersoner, företag och

organisationer - både lokalt och globalt.

Dr Pettit fick personlig handledning av Sydney Banks i över 26 år. Han har delat med sig av de tre universella principerna om Sinnesstämning, Medvetande och Tanke som kärnan i hans psykiatriska praktik sedan 1983.

DR. LINDA SANDEL PETTIT

Linda lyfter upp den intuitiva kreativiteten, hjärta och ord, både muntligen och skriftligen, hos yrkesverksamma hjälpare genom sitt arbete som Den Helande Musan. Hon inspirerar hjälparbetare att följa den intuitiva kärlekens väg, en perfekt guide vilken alltjämt utvecklas i ett glädjefyllt, fantastiskt och fritt liv.

Hon har en magister- och doktorsexamen i rådgivningspsykologi och har delat med sig av de tre principerna i 17 år. Bill och hans fru Linda bor nu i Phoenix, Arizona, där Bill har dragit sig tillbaka från sin psykiatriska verksamhet och nu ägnar sin tid och energi åt att dela med sig av de tre principerna på så många olika sätt som möjligt.

Här kan du läsa mer om Bill och Linda.

www.thedrspettit.com

De praktiska detaljerna

Vi har det stora nöjet att presentera denna enastående upplevelse, den 4-5 juni 2022 i Stockholm.

Tider:

Lördag 4 juni 10:00-17:00

Registrering kaffe & snacks från 09:30

Söndag 5 juni 10:00-17:00

Mingel,  kaffe & snacks från 09:30

Var:

The Park Södra,Rainbow room,

Magnus Ladulåsgatan 1, 118 65 Stockholm

Pris:

Kostnaden för hela helgen inklusive kaffe och lättare förtäring i pauserna är 2995:- SEK, ink moms 25%

Lunch:

I omgivningarna finns ett stort utbud av restauranger i olika prisklasser.

Tickets

Pris

Antal

Totalt

 • In place

  2,495 kr

  Moms inkluderad

  2,495 kr

  Moms inkluderad

  0

  0 kr

 • In place Business

  3,119 kr

  Moms inkluderad

  3,119 kr

  Moms inkluderad

  0

  0 kr

Totalt

0 kr

Share this event